Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatie Groep Holland

Nieuwbouw hypotheek

Financier uw droomrecreatiewoning met ING Hypotheken

Bij Resort De Steppe begrijpen we dat het financieren van uw recreatiewoning een belangrijke stap is. Daarom hebben we een speciale samenwerking met ING opgezet om u te helpen bij het realiseren van uw droom. Ontdek hieronder de voordelen van de hypotheekmogelijkheden met ING voor uw recreatiewoning in Resort De Steppe.

Hoe het werkt:

Bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwhuis wordt de lening in een bouwdepot gehouden, waardoor u stapsgewijs kunt betalen tijdens de bouw. Bij Resort De Steppe gaan we verder en bieden we nog meer voordelen aan. Naast het feit dat u een hogere hypotheek kunt ontvangen voor onze energiezuinige recreatiewoningen, komt u mogelijk ook in aanmerking voor een duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente. Bovendien, als u al een ING betaalrekening heeft, profiteert u van extra korting op uw hypotheekrente. En dat is nog niet alles - tijdens ons gratis oriëntatiegesprek ontvangt u een oriëntatiecertificaat, waarmee u goed voorbereid kunt beginnen aan uw hypotheekaanvraag. Bij Resort De Steppe wordt meerwerk voor 100% meegefinancierd, en onze hypotheekofferte is maar liefst 12,5 maanden geldig. En het beste van alles? Mocht de koop onverhoopt niet doorgaan, dan zijn er geen annuleringskosten.

 

Duurzaam financieren met ING

ING gelooft in het belangrijkste element van de Steppe; duurzaamheid en streeft er dagelijks naar om groen wonen te stimuleren. Als u een energiezuinige recreatiewoning in Resort De Steppe koopt, komt u mogelijk in aanmerking voor een duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van een lagere rente, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

U kunt rekenen op flexibele financieringsmogelijkheden die zijn afgestemd op uw behoeften. Van het financieren van meerwerk tot het houden van de lening in een bouwdepot tijdens de bouw van uw recreatiewoning, ING biedt u de ondersteuning die u nodig heeft om uw droom te verwezenlijken.

 
Roel hypotheekadviseur
Natuur de Steppe
 

Persoonlijk Advies van ING hypotheekadviseur

Roel van den Boer, onze toegewijde hypotheekadviseur bij ING, staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces. Met zijn expertise en kennis van Resort De Steppe, zal Roel u helpen bij het verkennen van uw financiële mogelijkheden, zodat u precies weet wat u kunt lenen en wat uw maandlasten zullen zijn.

Benieuwd naar de hypotheekmogelijkheden met ING voor uw recreatiewoning? Neem dan vrijblijvend contact op met Roel van den Boer via telefoon of e-mail om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

 

Neem direct contact op

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

De voordelen van een duurzame nieuwbouw hypotheek

Bij Resort de Steppe

  • Uw lening wordt tijdens de bouw in een bouwdepot gehouden, waardoor u de betalingen kunt spreiden.
  • Voor onze energiezuinige recreatiewoningen bieden wij een hogere hypotheek aan, inclusief een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente.
  • Klanten met een ING betaalrekening profiteren van extra korting op de hypotheekrente.
  • Ontvang een oriëntatiecertificaat tijdens ons kosteloze oriëntatiegesprek, waarmee u goed voorbereid bent voor uw hypotheekaanvraag.
  • Meerwerk wordt voor 100% meegefinancierd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.
  • Onze hypotheekofferte is maar liefst 12,5 maanden geldig, zodat u voldoende tijd heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.
  • Als de koop onverhoopt niet doorgaat, brengt dit geen annuleringskosten met zich mee.
 
Recreatiepark de Steppe