Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Recreatie Groep Holland

Nieuwbouw hypotheek

Financier uw recreatiewoning met ING Hypotheken

Ontdek de hypotheekmogelijkheden

Op zoek naar een nieuwe duurzame recreatiewoning in Gelderland? Resort Rhederlaagse Meren biedt de ideale vakantiebestemming voor het kopen van een prachtige vakantiewoning in het schitterende Lathum, Nederland. Bij ons kunt u investeren in een vakantiewoning voor eigen gebruik of voor verhuur tegen een interessant rendement. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droom van een vakantiewoning bij Resort Rhederlaagse Meren werkelijkheid te maken. Wilt u advies over financiering? Dat kan!

Hoe het werkt:

Bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwhuis wordt de lening in een bouwdepot gehouden, waardoor u stapsgewijs kunt betalen tijdens de bouw. Bij Resort Rhederlaagse Meren gaan we verder. Naast het feit dat u een hogere hypotheek kunt ontvangen voor onze energiezuinige recreatiewoningen, komt u mogelijk ook in aanmerking voor een duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente kunt u profiteren van extra korting op uw hypotheekrente. En dat is nog niet alles - tijdens ons gratis oriëntatiegesprek ontvangt u een oriëntatiecertificaat, waarmee u goed voorbereid kunt beginnen aan uw hypotheekaanvraag.

Wist u dat meerwerk voor 100% mee kan worden gefinancierd, en onze hypotheekofferte maar liefst 12,5 maanden geldig is?

En het beste van alles? Mocht de koop onverhoopt niet doorgaan, dan zijn er geen annuleringskosten.

 

Duurzaam financieren met ING

Bij ING geloven we in duurzaamheid en streven we ernaar om groen wonen te stimuleren. Als u een nieuwe duurzame recreatiewoning koopt in Resort Rhederlaagse Meren, komt u mogelijk in aanmerking voor een duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente. Dit betekent niet alleen lagere maandelijkse lasten voor u, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst.

Flexibele financieringsmogelijkheden

Met een hypotheek van ING kunt u rekenen op flexibele financieringsmogelijkheden die zijn afgestemd op uw behoeften. Wij bieden de mogelijkheid om 100% van het meerwerk mee te financieren, en uw hypotheeklasten worden hoger naarmate uw huis vordert in de bouw. Zo heeft u altijd de financiële ruimte die u nodig heeft.

hypotheekadviseur
Rhederlaagse meren
 

Persoonlijk advies van ING hypotheekadviseur

Robert Eilbracht, onze toegewijde hypotheekadviseur bij ING, staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het hypotheekproces. Met zijn expertise en kennis van Resort Rhederlaagse Meren, zal Robert u helpen bij het verkennen van uw financiële mogelijkheden, zodat u precies weet wat u kunt lenen en wat uw maandlasten zullen zijn.

Wilt u meer weten over de hypotheekmogelijkheden met ING voor uw recreatiewoning in Resort Rhederlaagse Meren? Neem dan vrijblijvend contact op met Robert Eilbracht via telefoon of e-mail om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. 

 

Neem direct contact op

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

De voordelen van een duurzame nieuwbouw hypotheek

Bij Resort de Rhederlaagse Meren

 

  • Uw lening wordt tijdens de bouw in een bouwdepot gehouden, waardoor u de betalingen kunt spreiden.
  • Voor onze energiezuinige recreatiewoningen bieden wij een hogere hypotheek aan, inclusief een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente.
  • Klanten met een ING betaalrekening profiteren van extra korting op de hypotheekrente.
  • Ontvang een oriëntatiecertificaat tijdens ons kosteloze oriëntatiegesprek, waarmee u goed voorbereid bent voor uw hypotheekaanvraag.
  • Meerwerk wordt voor 100% meegefinancierd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.
  • Onze hypotheekofferte is maar liefst 12,5 maanden geldig, zodat u voldoende tijd heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.
  • Als de koop onverhoopt niet doorgaat, brengt dit geen annuleringskosten met zich mee.
 
Rhederlaagse meren